Superoxid dismutază

Superoxid dismutaza (SOD) contribuie la prelungirea vieții. SOD este o enzimă componentă a sistemului antioxidant. SOD combate radicalii liberi și substanțele cancerigene.


Ceaiul Gano care este un amestec de extract de Ganoderma Lucidum şi Rooibos (o plantă originară din Africa de Sud) are un conţinut ridicat de superoxid dismutază (SOD) şi este recomandat pentru afecţiuni ca diabet (controlul glicemiei -Zahăr în sange), poliartrită reumatoidă, cancer, ateroscleroză, distonie neurovegetativă, Alzheimer, Parkinson şi îmbătrânire.

formarea radicalilor liberi

Superoxid dismutaza (SOD) este o enzimă componentă a sistemului antioxidant împreună cu glutation peroxidaza şi vitamina E care controlează nivelul radicalilor liberi din organism.

Superoxid dismutaza (SOD) acţionează în special asupra radicalului superoxid, peroxidului de hidrogen (H2O2)

Radicalii liberi sunt molecule instabile care conţin unul sau mai mulţi electroni liberi. Aceste molecule se comportă ca nişte "vânători agresivi" în organism, căutând prada cu care se pot uni, formând legături chimice stabile. Au o activitate crescută, distrug aparatul genetic al celulelor având efecte nocive asupra ADN-ului, îndeosebi la nivelul mitocondriilor limitându-le funcţionarea, atacă structura membranelor celulare, blochează enzimele şi perturba funcţiile fiziologice. Acestea ducând în final la limitarea funcţionarii organului respectiv.

antioxidantii

Surplusul de radicali liberi este cauza tulburării funcţiei celulare care conduce la o îmbătrânire prematură, la alergii, la boli ale sistemului cardio-vascular, la ateroscleroză, scleroza difuză, varice ale membrelor inferioare, artrită, cataractă, diabet, boala Alzheimer şi boala Parkinson, sindromul surmenajului cronic, procesele inflamatorii din ţesuturi şi articulaţii şi multe alte boli.

Radicalii liberi au ca factori de influenţă externă în formarea lor radiaţiile ionizate şi UV, poluarea aerului, fumatul. De asemenea ei rezultă din unele procese metabolice şi din reacţia sistemului imunitar în cazul inflamaţiilor asupra cărora acţionează celulele albe.

neutralizarea radicalilor liberi

Odată cu înaintarea în vârstă activitatea sistemului antioxidant se micşorează.

Experimentele au dovedit că ridicarea nivelului de superoxid dismutaza (SOD) contribuie la prelungirea vieţii.

La 15% din populaţie, acest nivel este mai scăzut decât cel necesar, la aceştia riscul apariţiei tumorilor este mai ridicat.

Acţiunea superoxid dismutazei (SOD) în organism:

  1. împiedica producerea agenţilor liberi nocivi
  2. antioxidant natural
  3. eficient în cazul bolilor cronice
  4. apară organismul împotriva impactului radicalilor liberi
  5. încetineşte îmbătrânirea şi apăra împotriva radiaţiilor UV
  6. ajută în stările de convalescenţă şi împotriva dependenţei de droguri
  7. conferă protecţie împotriva radiaţiilor solare, poluare şi pentru utilizatorii de calculatoare
  8. combate radicalii liberi şi substanţele cancerigene

Produse Gano Excel

Gano Excel Europa

Există o cafea sanatoasă?

(D)efectele cofeinei

Cafeaua terapeutica din Ganoderma respecta indemnul rostit de secole de catre Hipocrate, parintele medicinei:
"Alimentele sa va fie medicamente si medicamentele alimente."

O cafea obisnuita are doza de cofeina foarte mare.Gano Excel nu a inlocuit obiceiul numarul unu al oamenilor din intreaga lume, de a bea cafea, ci l-a mentinut pentru a raspandi calitatile terapeutice ale Ganodermei.

In cafeaua sanatoasa Gano, continutul de cofeina este de cel putin zece ori mai mic, cantitate benefica si cu efect pozitiv asupra intregului organism.

Pastreaza-ti obiceiul de a-ti savura cafeaua, dar intr-un mod sanatos, cu produsele Gano Excel.Diagrama cofeinei

Cafea instant
60- 100mg pe cană

Cafea măcinată
80-350 mg pe cană

Cafea Gano
2- 8 mg pe cană

Ceai
8-90 mg pe cană

Coca-Cola
35 mg pe 250 ml pahar

Cacao - Ciocolată fierbinte
10-70 mg pe cană

Ciocolată tare
20-60 mg per 200g

Med. cu cafeină
20-100 mg pe doză

Sisteme și boli tratate cu Ganoderma Lucidum:

Efectele pozitive ale Ganodermei Lucidum - Reishi au fost confirmate de studii medico științifice, în cazul următoarelor boli:
Boala Alzheimer, distrofie musculară, arteroscleroza, anemie, hipo și hipertensiune, atac cerebral, constipație, diabet, piatră la rinichi, cancere, tumori, ulcer, disfuncții ale glandelor, disfuncții autoimune, alergii, gripă, astm, acnee etc.

Certificate

Licenţe şi certificate