Oportunitate Gano Excel în Uniunea Europeană

Uniunea Europeană are în prezent 27 de state membre, o suprafață totală de 4.325.675 km și aproximativ 496 milioane de oameni. Populația ei este a treia ca mărime din lume, după China și India.  În fiecare zi, oamenii beau aproximativ două miliarde de cești de cafea. Doar Marea Britanie consumă 70 de milioane de cești pe zi.
Oportunitate Gano Excel în Uniunea Europeană

Pe primul loc la consumul de cafea sunt finlandezii, consumul lor anual este de 13 kg de cafea pe persoană. În urma lor este restul Scandinaviei, suedezii și norvegienii, astfel, împreună cu danezii, care savurează această băutură delicioasă 10 kg pe persoană. Aproximativ 9 kg de cafea consumate anual sunt în Elveția. Germanii se situează cu aproximativ 8 kg de cafea pe an și 7 kg este consumul în Belgia, Luxemburg și Olanda.

Și unde se află românii? Până în prezent, În România se consumă anual 2,3 kilograme de cafea pe cap de locuitor, Însă noi vedem cum prin Cafeaua Gano, această sumă crește proporțional calitatea acestuia.

Intrarea pe piată cu cafeaua îmbogățită cu extract de Ganoderma este nouă și cu siguranță merită!

Oportunitate Gano Excel în Uniunea Europeană

Posibilitatea aplicării sale pe piața produselor ecologice și ce vizează alimentele sănătoase, este în creștere din cauza diferitelor boli ale civilizației, ale căror cauze sunt în mare parte situate în produsele alimentare supradimensionate și poluanți, băuturi si stres.

Sănătatea este cel mai important lucru care îl avem, deși, din păcate, mulți îl apreciază cam prea târziu - atunci când l-au pierdut. Toată lumea încearcă să își protejeze sănătatea prin prevenție, iar dacă acest lucru este realizat prin alimentație și băuturi consumate de zi cu zi, este tot mai ușor.

Nu putem uita la aspectul financiar al acestui proiect. Ne atrage atenția în special faptul că Gano Cafeaua în Uniunea Europeană este o piață nouă. Aveți o oportunitate unică de pionier la promovarea acestor produse în Europa care pot aduce câștiguri tot mai mari. Totul depinde numai de dvs! Puțini dintre noi se confruntă o astfel de șansă, dar cel mai important lucru este cum să conștientizăm că putem duce mesajul sănătății și prosperității unei lucrări de la început, care să aducă siguranța financiară pe viață.

Oportunitate Gano Excel în Uniunea Europeană

Astfel de oportunitate vine o dată în viață, așa că haideți să profităm de ea! Uniunea Europeană are în prezent 27 de state membre, cu o suprafață totală de 4 325 675 km2 și aproximativ jumătate de miliard de locuitori, care este a treia cea mai mare populație din lume, după China și India.

Cafeaua este acum cel mai vândut produs în lume, la bursa de valori, după petrol.

Pe harta se poate observa consumul curent de cafea în Europa. Ce spuneți de extinderea acestui nou concept de cafea, care oferă de sănătate? Celor care doresc să savureze această bautură delicioasă unică, suntem foarte fericiți să le spunem bun venit. Vă veți bucura de aroma ei unică, și de asemenea, de sănătate și putere.

Oportunitate Gano Excel în Uniunea Europeană

 

 

 

 

În imaginea din stânga este ilustrat consumul de cafea din Europa, în kg pe an pe cap de locuitor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cei ce doresc să prindă această ocazie, vă ajutăm cu toată încrederea, vă rugăm să ne contactați la email contact[at]ganoterapia.ro

Produse Gano Excel

Gano Excel Europa

Există o cafea sanatoasă?

(D)efectele cofeinei

Cafeaua terapeutica din Ganoderma respecta indemnul rostit de secole de catre Hipocrate, parintele medicinei:
"Alimentele sa va fie medicamente si medicamentele alimente."

O cafea obisnuita are doza de cofeina foarte mare.Gano Excel nu a inlocuit obiceiul numarul unu al oamenilor din intreaga lume, de a bea cafea, ci l-a mentinut pentru a raspandi calitatile terapeutice ale Ganodermei.

In cafeaua sanatoasa Gano, continutul de cofeina este de cel putin zece ori mai mic, cantitate benefica si cu efect pozitiv asupra intregului organism.

Pastreaza-ti obiceiul de a-ti savura cafeaua, dar intr-un mod sanatos, cu produsele Gano Excel.Diagrama cofeinei

Cafea instant
60- 100mg pe cană

Cafea măcinată
80-350 mg pe cană

Cafea Gano
2- 8 mg pe cană

Ceai
8-90 mg pe cană

Coca-Cola
35 mg pe 250 ml pahar

Cacao - Ciocolată fierbinte
10-70 mg pe cană

Ciocolată tare
20-60 mg per 200g

Med. cu cafeină
20-100 mg pe doză

Sisteme și boli tratate cu Ganoderma Lucidum:

Efectele pozitive ale Ganodermei Lucidum - Reishi au fost confirmate de studii medico științifice, în cazul următoarelor boli:
Boala Alzheimer, distrofie musculară, arteroscleroza, anemie, hipo și hipertensiune, atac cerebral, constipație, diabet, piatră la rinichi, cancere, tumori, ulcer, disfuncții ale glandelor, disfuncții autoimune, alergii, gripă, astm, acnee etc.

Certificate

Licenţe şi certificate