Germaniul organic

Germaniul organic îmbunătățește aprovizionarea celulelor și țesuturilor cu oxigen. Schimbă potențialul anormal într-unul normal. Previne recidiva tumorilor maligne după intervenția chirurgicală. Germaniul organic pătrunde în corpul uman fără a-l periclita în vreun fel


Germaniul

Germaniul se găseşte în natură în cantităţi mici, sub formă de minerale proprii, ca şi în unele minereuri de plumb, zinc şi în unele varietăţi de cărbuni. Acesta formează combinaţii în stare de valenţă doi şi patru. Germaniul pur are excelente proprietăţi semiconductoare şi se utilizează la fabricarea semiconductoarelor (pentru diode, tranzistoare etc.).

În Tabelul lui Mendeleev, Germaniul (Ge) face parte din grupa a IV-a împreună cu Carbonul (C) si Siliciul (Si) comportându-se în reacţiile chimice asemănător cu acestea.

Germaniul organic

Germaniul organic conţinut de Ganoderma Lucidum este un antioxidant puternic ce leagă radicalii liberi, având acţiune imediată. Acesta micşorează senzaţia de durere şi îmbunătăţeşte aprovizionarea celulelor şi ţesuturilor cu oxigen.

Compusul germaniu-organic este un microelement important care poate să optimizeze potenţialul electric al celulelor. Prin funcţia sa de optimizare a aportului de oxigen la nivel sanguin îmbunătăţeşte activitatea ţesuturilor, mărind disponibilul de oxigen la nivelul organelor şi sistemelor, eliminând efectele sangvine ale policlorurii de benzen şi a toxinelor alimentare.

Corpul uman este compus din celule cu potenţial electric. Atunci când un organism devine disfuncţional, potenţialul electric se modifică. Entitatea de bază a potenţialului electric este electronul şi în corpul uman, iar ionii de hidrogen sunt un factor de influenţă.

Germaniul schimbă potenţialul anormal într-unul normal. Pentru că germaniul este semiconductor neutru, electronii acestuia îndepărtează rapid alte substanţe.

Deoarece compusul organic se află în strânsă legătură cu hidrogenul, germaniul are o funcţie de dehidrogenare, acţionând ca o reacţie oxigen-hidrogen, care se autolimitează ulterior. Această funcţie favorizează folosirea mai eficientă a oxigenului.

Analizele efectuate după consumul de germaniu organic au arătat faptul că volumul de oxigen din organism a crescut semnificativ.

Efectele benefice ale Germaniului organic sunt:

 • Scade vâscozitatea sângelui şi catifelează pielea
 • Creşte capacitatea de concentrare şi dispare senzaţia de oboseală datorită nivelului crescut de oxigen
 • Stimulează circulaţia sângelui la nivelul extremităţilor
 • Este eficient în accidentele vasculare cerebrale şi efectele lor, cum ar fi paralizia, crescând cantitatea de oxigen la nivelul creierului
 • Produce un somn adânc şi liniştit
 • Regenerează celulele slăbite sau îmbătrânite care-şi vor recupera vitalitatea
 • Întinereşte organele corpului
 • Elimină rapid consecinţele întoxicării cu monoxid de carbon şi a întoxicării acute cu medicamente
 • Tratează melancolia, psihoza senilă, epilepsia
 • Previne recidiva tumorilor maligne după intervenţia chirurgicală, suprimând activitatea celulelor canceroase şi prevenind metastazarea. Are un efect mai puţin vizibil în fazele terminale ale cancerului
 • Tratează bolile cardiace, în special angina pectorală
 • Ameliorează simptomele cauzate de afecţiuni ale prostatei

Administrarea de germaniu organic conduce la o stare de confort psihic, oboseala dispare, corpul se revigorează, somnul devine mai eficient, culoarea tenului se îmbunătăţeşte, şi starea de nervozitate dispare.

Persoanele cu o stare generală bună cărora li se va administra germaniu pot înregistra o creştere a capacităţii mentale, a energiei, a imunităţii.

Germaniul organic este eficient în tratamentul următoarelor afecţiuni: ateroscleroză, encefaloragie şi complicaţiile sale, epilepsie, stupoare, intoxicaţie cu monoxid de carbon, alte intoxicaţii medicamentoase acute, hemiplegie, ulcer gastric, tulburări de menopauză, boli cardiace (angina pectorală), psihoza senila, reumatism cronic, sindromul Raynaud, ca analgezic pentru bolnavii de cancer.

Pe baza unor experimente, s-a dovedit că germaniul organic pătrunde în corpul uman fără a-l periclita în vreun fel şi nu prezintă fenomene de acumulare reziduală fiindcă nu are efecte adverse deoarece după ce germaniul este absorbit complet şi supus metabolismului, el este complet eliminat din organism.

Perioada de eliminare a germaniului din organism, variază în funcţie de constituţia fiecăruia, fiind posibilă între 20-30 ore. Nu există efecte adverse. Germaniul nu este dăunător.

Deşi reacţiile organismului variază de la caz la caz, în general, după câteva zile de tratament, timpul necesar excreţiei şi cantitatea acestora creşte. De asemenea, excreţiile îşi modifică şi culoarea. Aceste reacţii nu trebuie să dea motive de îngrijorare, fiindcă ele reflectă eficienţa germaniului.

Persoanele ale căror organisme conţin proteine denaturate pot prezenta urticarie după câteva zile de tratament. Conceptul medical chinezesc cunoscut sub numele de „efectul reacţiilor inverse” susţine că simptomele se vor înrăutăţi înainte de a se ameliora. Este necesară administrarea în continuare. Toate simptomele vor dispărea în 5-7 zile.

Produse Gano Excel

Gano Excel Europa

Există o cafea sanatoasă?

(D)efectele cofeinei

Cafeaua terapeutica din Ganoderma respecta indemnul rostit de secole de catre Hipocrate, parintele medicinei:
"Alimentele sa va fie medicamente si medicamentele alimente."

O cafea obisnuita are doza de cofeina foarte mare.Gano Excel nu a inlocuit obiceiul numarul unu al oamenilor din intreaga lume, de a bea cafea, ci l-a mentinut pentru a raspandi calitatile terapeutice ale Ganodermei.

In cafeaua sanatoasa Gano, continutul de cofeina este de cel putin zece ori mai mic, cantitate benefica si cu efect pozitiv asupra intregului organism.

Pastreaza-ti obiceiul de a-ti savura cafeaua, dar intr-un mod sanatos, cu produsele Gano Excel.Diagrama cofeinei

Cafea instant
60- 100mg pe cană

Cafea măcinată
80-350 mg pe cană

Cafea Gano
2- 8 mg pe cană

Ceai
8-90 mg pe cană

Coca-Cola
35 mg pe 250 ml pahar

Cacao - Ciocolată fierbinte
10-70 mg pe cană

Ciocolată tare
20-60 mg per 200g

Med. cu cafeină
20-100 mg pe doză

Sisteme și boli tratate cu Ganoderma Lucidum:

Efectele pozitive ale Ganodermei Lucidum - Reishi au fost confirmate de studii medico științifice, în cazul următoarelor boli:
Boala Alzheimer, distrofie musculară, arteroscleroza, anemie, hipo și hipertensiune, atac cerebral, constipație, diabet, piatră la rinichi, cancere, tumori, ulcer, disfuncții ale glandelor, disfuncții autoimune, alergii, gripă, astm, acnee etc.

Certificate

Licenţe şi certificate