Gano Reishi - Ciuperca anti cancer

O moleculă produsă de ciupercă Reishi Ganoderma Lucidum poate împiedica înmulțirea celulelor canceroase la prostată. Testele pe care le-am efectuat în vitro demonstrează că acestea atacă direct celulele canceroase. Ciuperca are efect asupra receptorilor androgeni care joacă un rol central în dezvoltarea acestei forme de cancer, în stadiul său inițial. Cancerul la prostată este unul dintre cele mai frecvente cancere masculine

Cercetătorii israelieni de la Universitatea din Haifa confirmă virtuţile teraputice ale unei ciuperci rare, utilizate de secole în medicină tradiţională chineză în lupta împotriva cancerului la prostată. Cercetătorii au descoperit că o moleculă produsă de ciupercă "Reishi" (Ganoderma Lucidum) poate "împiedică înmulţirea celulelor canceroase" la prostată.

"Până în prezent, se ştia că ciuperca poate inhiba dezvoltarea cancerului, acţionând la nivelul sistemului imunitar. Testele pe care le-am efectuat în vitro demonstrează că acestea atacă direct celulele canceroase", a explicat directorul de cercetare, profesorul Ben Zion Zaidman.

Acesta a subliniat că molecula produsă de ciupercă are "efect asupra receptorilor androgeni care joacă un rol central în dezvoltarea acestei forme de cancer, în stadiul său iniţial". Cercetătorul a indicat că rezultatul studiului deschide noi căi pentru conceperea de tratamente împotriva cancerului la prostată.

Timp de secole chinezii au încercat să cultive Reishi. Acest lucru a fost reuşit de cercetătorii japonezi abia la începutul anilor 70. Cancerul la prostată este unul dintre cele mai frecvente cancere masculine, cu 543.000 de cazuri diagnosticate anual în lume.

În octombrie, premierul israelian Ehud Olmert a anunţat că este bolnav de cancer la prostată, acesta urmând să fie supus curând unei intervenţii chirurgicale.

14 decembrie 2007

link la studiu ştiinţific din engleză "Mushroom can fight prostate cancer: report"

Ganoderma lucrează în tratamentul cancerului pentru că ajută la curăţarea corpului de toxinele din organism şi în acelaşi timp întăreşte sistemul imunitar. Îmbunătăţeşte funcţiile şi stimulează regenerarea celulelor. Se arăta a fi un puternic supliment pentru cei ce au supravieţuit cancerului. Documentaţie despre tratamentul cancerului, în limba engleză.

Agenţii Anti-cancer din Ganoderma sunt Polizaharidele şi Germaniul organic. Polizaharidele sunt responsabile pentru eficacitatea anti-cancerului.

Ganoderma

  • diminuează reacţiile adverse ale radioterapiei şi chimioterapiei
  • previne şi reduce riscul metastazei
  • îmbunătăţeşte calitatea vieţii
  • previne recidivarea bolii

Ganoderma poate fi folosită ca tratament în timpul radioterapiei/chimioterapiei, reduce reacţiile adverse ca oboseala, lipsa poftei de mâncare, pierderea părului, infecţiile. Reduce de asemenea, durerile din timpul chimioterapiei. Ajută pacienţii în faza finală a bolii prin prelungirea vieţii şi îmbunătăţirea sănătăţii.

Produse Gano Excel

Gano Excel Europa

Există o cafea sanatoasă?

(D)efectele cofeinei

Cafeaua terapeutica din Ganoderma respecta indemnul rostit de secole de catre Hipocrate, parintele medicinei:
"Alimentele sa va fie medicamente si medicamentele alimente."

O cafea obisnuita are doza de cofeina foarte mare.Gano Excel nu a inlocuit obiceiul numarul unu al oamenilor din intreaga lume, de a bea cafea, ci l-a mentinut pentru a raspandi calitatile terapeutice ale Ganodermei.

In cafeaua sanatoasa Gano, continutul de cofeina este de cel putin zece ori mai mic, cantitate benefica si cu efect pozitiv asupra intregului organism.

Pastreaza-ti obiceiul de a-ti savura cafeaua, dar intr-un mod sanatos, cu produsele Gano Excel.Diagrama cofeinei

Cafea instant
60- 100mg pe cană

Cafea măcinată
80-350 mg pe cană

Cafea Gano
2- 8 mg pe cană

Ceai
8-90 mg pe cană

Coca-Cola
35 mg pe 250 ml pahar

Cacao - Ciocolată fierbinte
10-70 mg pe cană

Ciocolată tare
20-60 mg per 200g

Med. cu cafeină
20-100 mg pe doză

Sisteme și boli tratate cu Ganoderma Lucidum:

Efectele pozitive ale Ganodermei Lucidum - Reishi au fost confirmate de studii medico științifice, în cazul următoarelor boli:
Boala Alzheimer, distrofie musculară, arteroscleroza, anemie, hipo și hipertensiune, atac cerebral, constipație, diabet, piatră la rinichi, cancere, tumori, ulcer, disfuncții ale glandelor, disfuncții autoimune, alergii, gripă, astm, acnee etc.

Certificate

Licenţe şi certificate