Fotografii Anatecor Arad 2008 - reunirea într-un forum științific

La ANATECOR au participat cercetători și practicanți de terapii medicale, naturale și spirituale, Aproape 100 de specialiști - medici, psihologi, terapeuți, preoți, personalități recunoscute pe plan național și internațional. Copiii au fost fascinați de prezența unui exemplar "viu" al Ganodermei.

Timp de trei zile, Palatul Cultural din Arad a fost gazda celei de-a XII-a ediţii a Conferinţei Internaţionale de Terapii Complementare, organizată de Asociaţia Naţională de Terapii Complementare din România - Anatecor, în parteneriat cu Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” (UVVG) din Arad şi Primăria Arad.

participare Gano Excel la Anatecor 2008 - 1
participare Gano Excel la Anatecor 2008 - 2
participare Gano Excel la Anatecor 2008 - 3

Conferinţa a avut drept obiectiv reunirea într-un forum ştiinţific a cercetătorilor şi practicanţilor de terapii medicale, naturale şi spirituale care, în conlucrare sinergică, doresc să sprijine creşterea nivelului de competenţă a terapeutilor şi îmbunătăţirea stării de sănătate a omului, programul conferinţei fiind axat pe lucrări prezentate în plenul conferinţei, work-shopuri şi standuri expoziţionale.

participare Gano Excel la Anatecor 2008 - 4
participare Gano Excel la Anatecor 2008 - 5
participare Gano Excel la Anatecor 2008 - 6

„Aproape 100 de specialişti - medici, psihologi, terapeuti, preoţi, personalităţi recunoscute pe plan naţional şi internaţional - au susţinut în cadrul conferinţei lucrări având ca tematică regenerarea psiho - fizică, armonizarea sufletească si desavârşirea spirituală”, a precizat preşedintele ANATECOR, Remus Tănase.

participare Gano Excel la Anatecor 2008 - 7
participare Gano Excel la Anatecor 2008 - 8
participare Gano Excel la Anatecor 2008 - 9

Lucrarea ştiinţifică pe bază de Ganoderma, tratată ca soluţie a creşterii adaptabilităţii organismului la stres, a fost susţinută de Conf. dr. Liana Mărginean şi se regăseşte publicată în compendiul Anatecor 2008.

participare Gano Excel la Anatecor 2008 - 10
participare Gano Excel la Anatecor 2008 - 11
participare Gano Excel la Anatecor 2008 - 12

La standul nostru, „Echipa Soarelui” a fost formată din Maria Radu, lider de reţea Gano din Brasov, dr. Liana Mărginean din Cluj Napoca, Roman Bystron, invitat Gano din Cehia, Felix Papp director Gano din Timişoara, Cristian Tănase, lider Gano din Bucureşti şi Daniela Mihalciac, director Gano din Arad.

participare Gano Excel la Anatecor 2008 - 13
participare Gano Excel la Anatecor 2008 - 14
participare Gano Excel la Anatecor 2008 - 15

În top la degustare a fost în acest an, Gano Cafe Supreno, căutată pentru aroma ei originală şi exotică. Lumea prezentă şi mai ales copiii au fost fascinaţi de prezenţa unui exemplar „viu” al Ganodermei, o sursă de energie şi bucurie printre noi.

participare Gano Excel la Anatecor 2008 - 16
participare Gano Excel la Anatecor 2008 - 17
participare Gano Excel la Anatecor 2008 - 18

Mai multe detalii despre Gano şi Conferinţa ANATECOR:

Echipa Gano Excel la Anatecor şi interviu cu Maria Radu

Lucrarea ştiinţifică despre Gano a dr. medic primar neurolog Liana Mărginean

Copiii au savurat deliciile Gano

Produse Gano Excel

Gano Excel Europa

Există o cafea sanatoasă?

(D)efectele cofeinei

Cafeaua terapeutica din Ganoderma respecta indemnul rostit de secole de catre Hipocrate, parintele medicinei:
"Alimentele sa va fie medicamente si medicamentele alimente."

O cafea obisnuita are doza de cofeina foarte mare.Gano Excel nu a inlocuit obiceiul numarul unu al oamenilor din intreaga lume, de a bea cafea, ci l-a mentinut pentru a raspandi calitatile terapeutice ale Ganodermei.

In cafeaua sanatoasa Gano, continutul de cofeina este de cel putin zece ori mai mic, cantitate benefica si cu efect pozitiv asupra intregului organism.

Pastreaza-ti obiceiul de a-ti savura cafeaua, dar intr-un mod sanatos, cu produsele Gano Excel.Diagrama cofeinei

Cafea instant
60- 100mg pe cană

Cafea măcinată
80-350 mg pe cană

Cafea Gano
2- 8 mg pe cană

Ceai
8-90 mg pe cană

Coca-Cola
35 mg pe 250 ml pahar

Cacao - Ciocolată fierbinte
10-70 mg pe cană

Ciocolată tare
20-60 mg per 200g

Med. cu cafeină
20-100 mg pe doză

Sisteme și boli tratate cu Ganoderma Lucidum:

Efectele pozitive ale Ganodermei Lucidum - Reishi au fost confirmate de studii medico științifice, în cazul următoarelor boli:
Boala Alzheimer, distrofie musculară, arteroscleroza, anemie, hipo și hipertensiune, atac cerebral, constipație, diabet, piatră la rinichi, cancere, tumori, ulcer, disfuncții ale glandelor, disfuncții autoimune, alergii, gripă, astm, acnee etc.

Certificate

Licenţe şi certificate