De ce să ne alăturăm „Familiei” Gano Excel?

Compania Gano Excel are produse excelente pentru consumul zilnic și un sistem de marketing unic, prin care își recompensează clienții. Firma deține cea mai mare plantație 100% organică din lume. Ganoderma, „Regele Plantelor Medicinale” echilibrează organismul și ajută la prevenirea bolilor. Ganoderma nu are efecte secundare!

Cunoașteți pe cineva care bea cafea? Bineînțeles că da! Aceasta este baza Business-ului nostru. Nu trebuie să fii activ în acest Business, poți să fii doar „consumator” și să faci ceva excepțional pentru familia ta! Puteți să vă asigurați doar un venit suplimentar sau să vă dedicați complet acestei afaceri, cum facem noi.
Compania Gano Excel are produse excelente pentru consumul zilnic și un sistem de marketing unic, prin care își recompensează clienții.

De ce să ne alăturăm „Familiei” Gano Excel?
De ce să ne alăturăm „Familiei” Gano Excel?
De ce să ne alăturăm „Familiei” Gano Excel?

Gano Excel este o companie originară din Malaezia, care funcționează în mai mult de 100 de țări și este în creștere. În anul 2011 figurează între primele 50 cele mai bune sisteme MLM din lume și se află pe primul loc din punct de vedere al creșterii.

De ce să ne alăturăm „Familiei” Gano Excel?
De ce să ne alăturăm „Familiei” Gano Excel?

Gano Excel este prima firmă din lume care a introdus conceptul de cafea sănătoasă – Ganoderma Lucidum (Reishi) + Cafea, o idee simplă de a pune Ganoderma în cafea! Firma deține cea mai mare plantație 100% organică din lume, FAPT esențial care îi permite obținerea Ganodermei de cea mai bună calitate care se regăsește în întreaga gamă de produse.

Ganoderma, „Regele Plantelor Medicinale” echilibrează organismul și ajută la prevenirea bolilor. Cine se preocupă în mod constant de propria sănătate? Noi știm cu siguranță că facem ceva pentru sănătatea noastră, sănătatea familiei noastre și a prietenilor și putem cu încredere să recomandăm tuturor produsele noastre.

Sănătatea a devenit o prioritate în lume. Oamenii au început să își prețuiască tot mai mult sănătatea! Prevenire este deosebit de importantă pentru că putem avea bani, dar fără sănătate nu ne putem bucura din plin de viață ... nu-i așa? Noi credem asta cu tărie și pentru asta construim acest Business excelent!

Există două categorii de oameni:

 • cei care beau cafeaua noastră sănătoasă și se simt mult mai bine, sunt mai sănătoși, au sistem imunitar mai puternic și își cresc veniturile
 • cei care încă nu au auzit și încercat cafeaua noastră sănătoasă, dar mai devreme sau mai târziu o vor face pentru că toți căutăm prevenție sau sănătate.

De ce să ne alăturăm „Familiei” Gano Excel?
De ce să ne alăturăm „Familiei” Gano Excel?

Business-ul nostru nu vine să vă schimbe obiceiurile! Oricum bem cafea, fiecare după preferință: Clasic, 3 în 1, Mocha, Ciocolată caldă. Cafeaua este, după apă, cea mai consumată băutură din lume și după petrol cafeaua este pe locul doi în privința importanței economice. Cu acest Business nu ai ce pierde. Este lipsit de riscuri, poți numai să câștigi! Nu trebuie să cumperi produse pentru a avea acasă depozit. Doar să consumi și să recomanzi. Noi bem cafea sănătoasă și suntem plătiți pentru asta.

De ce să ne alăturăm „Familiei” Gano Excel?
De ce să ne alăturăm „Familiei” Gano Excel?
De ce să ne alăturăm „Familiei” Gano Excel?
De ce să ne alăturăm „Familiei” Gano Excel?

Plan extraordinar de Marketing!

 • sistem cumulativ – bonus în creștere și fără limită de timp
 • business foarte ușor – duplicare – pregătim cafea oamenilor și recomandăm mai departe
 • calificare D, RD, DD, etc. – sunt pentru totdeauna, niciodată nu trebuie recalificare
 • înscrierea în sistemul Gano Excel este pentru toată viața și se poate moșteni
 • nu aveți acasă un depozit de produse – este un sistem de consum, nu de vânzare, deci fără investiție.
 • și multe alte avantaje

De ce să ne alăturăm „Familiei” Gano Excel?
De ce să ne alăturăm „Familiei” Gano Excel?

Grupul țintă – aproape toată lumea!
Produse că:

 • Băuturi calde, suplimente nutritive, produse de igienă personală – cu toții avem nevoie de ele și le folosim în fiecare zi.
 • Și tu bei cafea sau ceai. Fiecare avem anumite probleme de sănătate, dar ne stingherim să vorbim despre ele. Nu ne plac medicamentele și sunt scumpe și totuși industria farmaceutică este un gigant în care se rulează miliarde de euro.
 • Privește pe strada ta și numără câte farmacii sunt, și toate prosperă! Sunt la fiecare colț și supraviețuiesc spre diferență de alte magazine care se deschid, cresc și după un timp dispar.

Medicamentele au multe efecte secundare despre care nici medicii nu știu. Produsul nostru e ca și un scaner, îți scanează organismul și reglează ceea ce este nevoie.

Ganoderma nu are efecte secundare! Caută pe internet – nu vei găsi nimic negativ despre Ganoderma ... nu ți se pare interesant? Oamenii, în timp, se preocupă de sănătatea lor tot mai mult pentru că medicamentele și vindecarea sunt din ce în ce mai scumpe.

De ce să ne alăturăm „Familiei” Gano Excel?

Business-ul nostru se promovează foarte ușor cu ajutorul a 4 întrebări:

 1. Bei des cafea? Ciocolată caldă, ceai? Sau te speli des pe dinți?
 2. Ai grijă de sănătatea ta? Este pentru tine importantă sănătatea ta? Ce faci în mod frecvent pentru asta?
 3. Ești interesat să câștigi bani? Ti-ar place să ai grijă de sănătatea ta și să câștigi bani în același timp?
 4. Știi printre cunoștințele tale măcar 3 oameni care vor răspunde la aceste întrebări „DA”?

„Nu-ți fie frică de viața ta, nu-ți fie frică de viitor, creează-ți tu viitorul!” Ține minte că nimeni nu te ajută, nimeni nu îți dă nimic, dacă tu nu creezi nimic, cu greu vei câștiga ceva. Trebuie doar să fii hotărât și să ai încredere în tine și noi te ajutăm! Pentru că succesul tău e și succesul nostru!
Pe drum găsești calea – important e cine devii tu pe acest drum. Cu noi devii mai pozitiv, mai sănătos, mai bogat și ai mai mult succes. Vei fi cel care îi ajută pe ceilalți, trăiește în mai multă armonie și fericire. Ajutându-i pe ceilalți în drumul lor, vor fi sănătoși și bogați datorită ție.
De ceea ce faci astăzi, depinde ziua ta de mâine! Nu există trecut și nici viitor, există doar ACUM! Doar tu poți decide!

Team Ganoterapia

De ce să ne alăturăm „Familiei” Gano Excel?
De ce să ne alăturăm „Familiei” Gano Excel?
De ce să ne alăturăm „Familiei” Gano Excel?
 

Produse Gano Excel

Gano Excel Europa

Există o cafea sanatoasă?

(D)efectele cofeinei

Cafeaua terapeutica din Ganoderma respecta indemnul rostit de secole de catre Hipocrate, parintele medicinei:
"Alimentele sa va fie medicamente si medicamentele alimente."

O cafea obisnuita are doza de cofeina foarte mare.Gano Excel nu a inlocuit obiceiul numarul unu al oamenilor din intreaga lume, de a bea cafea, ci l-a mentinut pentru a raspandi calitatile terapeutice ale Ganodermei.

In cafeaua sanatoasa Gano, continutul de cofeina este de cel putin zece ori mai mic, cantitate benefica si cu efect pozitiv asupra intregului organism.

Pastreaza-ti obiceiul de a-ti savura cafeaua, dar intr-un mod sanatos, cu produsele Gano Excel.Diagrama cofeinei

Cafea instant
60- 100mg pe cană

Cafea măcinată
80-350 mg pe cană

Cafea Gano
2- 8 mg pe cană

Ceai
8-90 mg pe cană

Coca-Cola
35 mg pe 250 ml pahar

Cacao - Ciocolată fierbinte
10-70 mg pe cană

Ciocolată tare
20-60 mg per 200g

Med. cu cafeină
20-100 mg pe doză

Sisteme și boli tratate cu Ganoderma Lucidum:

Efectele pozitive ale Ganodermei Lucidum - Reishi au fost confirmate de studii medico științifice, în cazul următoarelor boli:
Boala Alzheimer, distrofie musculară, arteroscleroza, anemie, hipo și hipertensiune, atac cerebral, constipație, diabet, piatră la rinichi, cancere, tumori, ulcer, disfuncții ale glandelor, disfuncții autoimune, alergii, gripă, astm, acnee etc.

Certificate

Licenţe şi certificate