Copiii au savurat deliciile Gano

Copiii au savurat deliciile Gano Shokoladei și Gano Cereals. Ciuperca Ganoderma este foarte puternică. Copiii au fost fascinați de frumusețea Ganodermei în formă de inimă.

Parametrii Ganodermei au atras la standul nostru prezenta foarte multor copii. Acestia au savurat din deliciile Gano Shokoladei, Gano Cereals.

Anul aceste Anatecor a fost original prin prezenta unor copii deosebiti. Unul dintre acestia, Alexandru din Alba Iulia, este un copil de 16 ani, inzestrat de Dumnezeu cu anumite calitati, a reusit sa capteze atentia intregului public. Prezent la noi la stand, a fost fascinat de Ciuperca Ganoderma, de energia pe care aceasta o emana si a dorit sa o tina in palma pentru a-i simti mai bine parametrii. El a exclamat: "Da, aceasta este foarte puternica. O vreau si eu".

Imagine Anatecor 2008 - Standul Gano - 1
Imagine Anatecor 2008 - Standul Gano - 2
Imagine Anatecor 2008 - Standul Gano - 3

Toti ceilalti copii care au vizitat Anatecor pe parcursul celor trei zile, au fost fascinati de frumusetea Ganodermei, in forma de inima.

Produse Gano Excel

Gano Excel Europa

Există o cafea sanatoasă?

(D)efectele cofeinei

Cafeaua terapeutica din Ganoderma respecta indemnul rostit de secole de catre Hipocrate, parintele medicinei:
"Alimentele sa va fie medicamente si medicamentele alimente."

O cafea obisnuita are doza de cofeina foarte mare.Gano Excel nu a inlocuit obiceiul numarul unu al oamenilor din intreaga lume, de a bea cafea, ci l-a mentinut pentru a raspandi calitatile terapeutice ale Ganodermei.

In cafeaua sanatoasa Gano, continutul de cofeina este de cel putin zece ori mai mic, cantitate benefica si cu efect pozitiv asupra intregului organism.

Pastreaza-ti obiceiul de a-ti savura cafeaua, dar intr-un mod sanatos, cu produsele Gano Excel.Diagrama cofeinei

Cafea instant
60- 100mg pe cană

Cafea măcinată
80-350 mg pe cană

Cafea Gano
2- 8 mg pe cană

Ceai
8-90 mg pe cană

Coca-Cola
35 mg pe 250 ml pahar

Cacao - Ciocolată fierbinte
10-70 mg pe cană

Ciocolată tare
20-60 mg per 200g

Med. cu cafeină
20-100 mg pe doză

Sisteme și boli tratate cu Ganoderma Lucidum:

Efectele pozitive ale Ganodermei Lucidum - Reishi au fost confirmate de studii medico științifice, în cazul următoarelor boli:
Boala Alzheimer, distrofie musculară, arteroscleroza, anemie, hipo și hipertensiune, atac cerebral, constipație, diabet, piatră la rinichi, cancere, tumori, ulcer, disfuncții ale glandelor, disfuncții autoimune, alergii, gripă, astm, acnee etc.

Certificate

Licenţe şi certificate