Cartea Ganoderma Lucidum - planta minune a sănătății și longevității - ediția a IV-a

Delicioasa și sănătoasa noastră cafea este unică și toate acestea datorită Ganodermei. Ganoderma împiedică faza de metastaza a cancerului, elimină durerea și poate susține longevitatea. Rezultatele testelor lor au dovedit că, Ganoderma este eficientă în tratarea cancerului.
click pe imagine pentru a comanda cartea!
Comandă acum cartea Ganoderma Lucidum - planta minune a sănătății și longevității

Delicioasa și sănătoasă noastră cafea este unică și toate acestea datorită Ganodermei. În plus față de toate celelalte elemente nutritive care se găsesc în Ganoderma, există și alcaloizi care asociați cu cafeaua ajută la vindecarea mai multor afecțiuni ale organismului.

Desigur sunteți familiarizați cu aroma de cafea care duce la sentimentul de prietenie și căldură al familiei, pe care toți îl asociază cu această licoare. Mai mult, toată lumea bea cafea, sau toată lumea cunoaște pe cineva care bea cafea, și probabil toată lumea are cafea chiar acum pe un raft în bucătărie.

Ştiați că după petrol, cafeaua este pe locul doi în lume la consum și la bursă mondială? Numărul consumatorilor de cafea este de două ori mai mare decât al celor de sucuri și ceai luați la un loc. Peste 1,4 miliarde de cești de cafea sunt servite zilnic.

Ganoderma împiedică faza de metastază a cancerului, elimină durerea și poate susține longevitatea.

Ganoderma face parte din familia ciupercilor, genul Poliporacee și este considerată a fi un tratament eficace al cancerului în state precum: Japonia, China, SUA, Canada și Scoția.

O serie de specialiști în medicină din diferite țări, utilizează cele mai noi instrumente științifice în scopul efectuării unor teste clinice. Printre aceștia, se numără: Prof. Ta-Cheng de la Colegiul Medical al Universității Naționale din Taiwan, Prof. Cheng Hui-Hua și Prof. Tung Ui-Chi de la Colegiul Medical din Taipei.

Rezultatele testelor acestora au dovedit că, Ganoderma este eficientă în tratarea cancerului; informațiile referitoare la acest fapt, preluate din rapoartele cercetărilor, sunt prezentate în cele ce urmează:

 1. Componentele anticanceroase ale Ganodermei sunt polizaharidele și Germanium-ul.
 2. Ea întărește rezistența organismului, fortifică sistemul imunitar și oprește metastaza cancerului.
 3. Este de mare ajutor pacienților care au trecut printr-o operație de cancer esofagian, gastric, mamar, intestinal sau uterin.

Remarcabila calitate a Ganodermei este că, reflectă într-un mod corespunzător ușoarele simptome ale bolilor, păstrând organismul în condiții de echilibru. Această afirmație reprezintă concluzia obținută în urma experimentelor efectuate pe mii de subiecți.

Ganoderma reprezintă un tip de hrană-medicament cu peste două mii de ani de experiență umană. După testări îndelungate, natura farmacologică a acestei ciuperci a fost încă o dată clarificată, ea fiind, în momentul de față, utilizată la scară mare pentru a întreține sănătatea oamenilor.

Cuprins

 1. Ganoderma Lucidum … 3
 2. Zaharurile … 6
 3. Germaniul … 10
 4. Vitaminele … 13
 5. Superoxi Dismutaza (SOD) … 24
 6. Spirulina … 28
 7. Aloe Vera și Papaya … 34
 8. Lăptișorul de matcă … 35
 9. Cordyceps … 37
 10. Elementele active ale Ganodermei … 41
 11. Acidul hidroxicitric … 43
 12. Cofeina … 44
 13. Produsele Gano Excel … 49
 14. Afecțiuni tratate de Ganoderma … 56
 15. Scheme de tratament … 67
 16. Plan de marketing … 74

Caracteristici

 1. Numărul de pagini: 76
 2. Formatul în cm. (l x L): 14,8 x 21

Produse Gano Excel

Gano Excel Europa

Există o cafea sanatoasă?

(D)efectele cofeinei

Cafeaua terapeutica din Ganoderma respecta indemnul rostit de secole de catre Hipocrate, parintele medicinei:
"Alimentele sa va fie medicamente si medicamentele alimente."

O cafea obisnuita are doza de cofeina foarte mare.Gano Excel nu a inlocuit obiceiul numarul unu al oamenilor din intreaga lume, de a bea cafea, ci l-a mentinut pentru a raspandi calitatile terapeutice ale Ganodermei.

In cafeaua sanatoasa Gano, continutul de cofeina este de cel putin zece ori mai mic, cantitate benefica si cu efect pozitiv asupra intregului organism.

Pastreaza-ti obiceiul de a-ti savura cafeaua, dar intr-un mod sanatos, cu produsele Gano Excel.Diagrama cofeinei

Cafea instant
60- 100mg pe cană

Cafea măcinată
80-350 mg pe cană

Cafea Gano
2- 8 mg pe cană

Ceai
8-90 mg pe cană

Coca-Cola
35 mg pe 250 ml pahar

Cacao - Ciocolată fierbinte
10-70 mg pe cană

Ciocolată tare
20-60 mg per 200g

Med. cu cafeină
20-100 mg pe doză

Sisteme și boli tratate cu Ganoderma Lucidum:

Efectele pozitive ale Ganodermei Lucidum - Reishi au fost confirmate de studii medico științifice, în cazul următoarelor boli:
Boala Alzheimer, distrofie musculară, arteroscleroza, anemie, hipo și hipertensiune, atac cerebral, constipație, diabet, piatră la rinichi, cancere, tumori, ulcer, disfuncții ale glandelor, disfuncții autoimune, alergii, gripă, astm, acnee etc.

Certificate

Licenţe şi certificate