CARTE NOUĂ: Ganoderma Lucidum - un miracol pentru sănătate

Meritul principal al prezentei lucrări constă în capacitatea autoarei de a ne oferi o imagine cuprinzătoare, științifică, medicală, asupra evoluției de-a lungul secolelor a Ganodermei Lucidum - ciuperca miraculoasă, planta longevității, „tonicul creierului” și „Regele plantelor” - în folosul întregii comunități, care dorește să-și mențină cu ajutorul ei vitalitatea și longevitatea.

Cartea scrisă de Ana Maria Bucur - directorul Centrului medical de Wellness „Stare bună” din Mangalia, înființat încă din 1998 - încearcă, într-o formă sistematizată, pe înțelesul tuturor, să explice cum acționează această plantă asupra organismului uman și să propună o cale de urmat către sănătate, vitalitate și longevitate.

„Am convingerea că numeroși colegi, medici și farmaciști - spune autoarea în această carte - ne-ar putea împărtăși din experiența lor, iar prezenta lucrare ar constitui pentru ei un stimulent de-a aduce noi mărturii despre efectele administrării Ganodermei Lucidum pe termen lung, spre folosul celor care au nevoie.”

Ganoderma - produs curativ
O mână de oameni
Dan Cojocaru cu autoarea

Ana Maria Bucur este absolventă a Facultății de medicină generală din Iași, promoția 1981. Practicând cariera de medic generalist specialist și apoi medic primar de medicină de familie, ea își îmbogățește cultura medicală în domeniul terapiilor complementare, fiind și absolventă a numeroase cursuri de acest gen: Homeopatie, Reiki, Cristaloterapie, Feng-Shui, medicină cuantică, Pranic healing, Qigong, alchimie spirituală și altele.

Are o bogată experiență în domeniul terapiilor complementare și o cazuistică extrem de interesantă în aplicarea tratamentelor cu suplimente nutritive bazate pe Ganoderma Lucidum.

În același timp, este membru fondator al unor organizații non-guvernamentale: Asociația Patronilor din Mangalia, Asociația Lamaji-Sana (cu profil de educație pe toate planurile și formarea de voluntari în această direcție), Asociația Rotary Internațional Mangalia, unde a fost și președinte al asociației în perioada 1 iulie 2004 și 1 iunie 2005.

Ganoderma - Carte
Coperta Carte Ganoderma
Gano - Miracol pentru sănătate

De asemenea, este membru al Crucii Roșii, al Societății Române de medici de familie, al Asociației medicilor Callatis și al Societății Române de Homeopatie.

Scriind această carte despre miraculoasa ciupercă Ganoderma Lucidum și binefacerile ei, Ana Maria Bucur oferă cititorilor ei un dar care este mai valoros decât banii: sănătatea.

Comandă la Ganoterapia CLICK AICI

Autograf de la autoare

Produse Gano Excel

Gano Excel Europa

Există o cafea sanatoasă?

(D)efectele cofeinei

Cafeaua terapeutica din Ganoderma respecta indemnul rostit de secole de catre Hipocrate, parintele medicinei:
"Alimentele sa va fie medicamente si medicamentele alimente."

O cafea obisnuita are doza de cofeina foarte mare.Gano Excel nu a inlocuit obiceiul numarul unu al oamenilor din intreaga lume, de a bea cafea, ci l-a mentinut pentru a raspandi calitatile terapeutice ale Ganodermei.

In cafeaua sanatoasa Gano, continutul de cofeina este de cel putin zece ori mai mic, cantitate benefica si cu efect pozitiv asupra intregului organism.

Pastreaza-ti obiceiul de a-ti savura cafeaua, dar intr-un mod sanatos, cu produsele Gano Excel.Diagrama cofeinei

Cafea instant
60- 100mg pe cană

Cafea măcinată
80-350 mg pe cană

Cafea Gano
2- 8 mg pe cană

Ceai
8-90 mg pe cană

Coca-Cola
35 mg pe 250 ml pahar

Cacao - Ciocolată fierbinte
10-70 mg pe cană

Ciocolată tare
20-60 mg per 200g

Med. cu cafeină
20-100 mg pe doză

Sisteme și boli tratate cu Ganoderma Lucidum:

Efectele pozitive ale Ganodermei Lucidum - Reishi au fost confirmate de studii medico științifice, în cazul următoarelor boli:
Boala Alzheimer, distrofie musculară, arteroscleroza, anemie, hipo și hipertensiune, atac cerebral, constipație, diabet, piatră la rinichi, cancere, tumori, ulcer, disfuncții ale glandelor, disfuncții autoimune, alergii, gripă, astm, acnee etc.

Certificate

Licenţe şi certificate